• Stoc epuizat
    Un vin catifelat si cald, cu o structură complexa și persistenţă îndelungată, cu note predominant fructate completate de ierburi aromatice, note balsamice, și condimente. Culoare roșu granat. Strugurii provin dintr-o parcelă mică cu sol preponderent lutos, pentru care îngrijirea solurilor are la baza un sistem caracteristic unei viticulturi organice. Primavara arat si toamna cultivari de diferite plante erbacee pentru imbogatirea solului cu materiale organice. Lucrarile de intretinere a vitei de vie se fac manual si tratamentele fitosanitare respecta indicatiile viticulturii organice. In timpul verii incarcatura de fructe este redusa pentru a intensifica calitatea strugurilor. Pentru producerea acestui vin se recolteaza cei mai calitativi ciorchini de pe fiecare planta. Produs din struguri parţial deshidrataţi. Fermentatia alcoolica si fermentatia malolactica de la 6 la 8 luni in butoaie din lemn de stejar cu capacitatea de 550 litri, fara controlul temperaturii.

  • Balla Geza CUVEE ARADINUM 2017

    180,00 lei TVA inclus
    Balla Geza CUVEE ARADINUM 2017 Vinul este obtinut prin cupajarea soiurilor Cabernet Franc (40%), Cabernet Sauvignon (35%) si Cadarca (25%). Cupajul poartă numele orașului Arad din anii 1700. Este un vin unic in peisajul romanesc este rezultatul interactiunii dintre pamant si cer ce poate fi creat doar in ani speciali cum a fost anul 2017. Balla Geza CUVEE ARADINUM 2017 este un cupaj obtinut din selectia riguroasa a celor mai "frumoase" butoaie în care eleganta si fructuozitatea Cabernet Francului si structura caracteristica a Cabernet Sauvignonului se completeaza reciproc, echilibrul perfect fiind obtinut prin condimentarea asamblajului cu Cadarcă. Vin corpolent dar catifelat, ce poartă atât amprenta soiurilor cât și caracterul pronunțat de al terroirului. Se serveste alaturi de preparate din carne de vanat si branzeturi maturate la o temperatura de 16-17 ° C.  
  • Catleya EPOPEE 04 2017

    250,00 lei TVA inclus
    Este un vin obținut din Cabernet Sauvignon și Merlot. Are o culoare roșu granat intensă, foarte închisă.
    Nasul este unul elegant, cu un buchet de fructe coapte (prune, cireșe), note afumate și de condimente (lemn dulce, cuișoare). Gustul este plin, lung și bine echilibrat, datorită prezenței unor taninuri bine structurate.
    Etapele principale de realizare ale vinului: • Cules manual, în lădițe; • Macerare pre-fermentativă de 9 zile pentru extragerea culorii și a aromelor; • Fermentare alcoolică realizată cu drojdii autohtone; • Macerare post-fermentativă de 12 zile pentru extragerea taninurilor; • Fermentare malolactică realizată cu bacterii autohtone;. • Maturare în butoaie noi de stejar românesc, timp de 18 luni.
  • Stoc epuizat
    Acest vin este realizat din struguri Cabernet Franc și are o culoare roșu-violet, un corp rotund cu taninuri echilibrate, specifice soiului, completate și rotunjite de timpul petrecut în baricuri.
    Aromele sale complexe variază într-un spectru larg, de la cireșe și coacăze negre, până la cele picante de piper mentolat și capsicum
    Etapele principale de realizare ale vinului: • Cules manual, în lădițe; sortare pe masă vibrantă; • Macerare pre-fermentativă de 9 zile pentru extragerea culorii și a aromelor; • Fermentare alcoolică realizată cu drojdii autohtone; • Macerare post-fermentativă de 12 zile pentru extragerea taninurilor; • Fermentare malolactică realizată cu bacterii autohtone;. • Maturare 10 luni (80% din volum în cisternă de inox și 20% din volum în baricuri noi din stejar românesc cu ardere medie).
  • Catleya Freamat rosu 2017

    45,00 lei TVA inclus
    Acest vin este un cupaj de Syrah (60%) și Cabernet Franc (40%).
    Acest vin întâmpină cu arome proaspete, fructate, pentru ca apoi să încânte cu aciditate plăcută și gust elegant, persistent, cu note de fragi și piersici.
    Etapele principale de realizare ale vinului : • Macerare timp de câteva ore pentru extragerea aromelor și a culorii; • Presarea lentă și progresivă; • Fermentare în rezervoare de inox, la temperatură controlată; • Păstrare pe drojdie timp de 4 luni, cu agitarea periodică a vinului.
  • Catleya Freamat rose 2020

    45,00 lei TVA inclus
    Acest vin este un cupaj de Syrah (60%) și Cabernet Franc (40%).
    Acest vin întâmpină cu arome proaspete, fructate, pentru ca apoi să încânte cu aciditate plăcută și gust elegant, persistent, cu note de fragi și piersici.
    Etapele principale de realizare ale vinului : • Macerare timp de câteva ore pentru extragerea aromelor și a culorii; • Presarea lentă și progresivă; • Fermentare în rezervoare de inox, la temperatură controlată; • Păstrare pe drojdie timp de 4 luni, cu agitarea periodică a vinului.
  • Catleya Freamat alb 2020

    45,00 lei TVA inclus
    De un galben pal, luminos și strălucitor, Freamăt alb este un cupaj de Fetească Albă (60%) și Fetească Regală (40%).
    El întâmpină cu un nas proaspăt, cu arome de salcâm și citrice foarte coapte. Corpul este rotund, mătăsos, cu o aciditate echilibrată, care lasă impresia de prospețime și verde. Gustul fructat evocă nectarine. Mai târziu apar note de flori de salcâm și miere.
    Etapele principale de realizare ale vinului : • Presarea lentă și progresivă cu aport de azot pentru a evita oxidarea aromelor; • Fermentare cu drojdii selecționate, în rezervoare de inox, la temperatură controlată; • Păstrare pe drojdie timp de 4 luni, cu agitarea periodică a vinului.
  • Stoc epuizat

    Crama Ferdi Lady Black 2019

    155,00 lei TVA inclus
    Crama Ferdi Lady Black 2019 Feteasca Neagra cu note olfactive de cacao si condimente care te invaluie in aromele de fructe rosii, ofera o senzație gustativa inedita si surpinde placut prin astringenta incitanta, pe un fond de taninuri de fruct copt si lemn, cu un potențial de invechire de 5 pana la 7 ani. Albastrul regal este culoarea capisonului de ceara cu sigiliul cramei.  
  • Stoc epuizat
    Crama Ferdi Red King Rezerva 2018 Un Cabernet Sauvignon dominant, concentrat și cu un mare potențial de învechire. Un vin super-premium, corpolent, unde gustul de coacăze negre condimentate dau tonul și unde aciditatea atinge nivelul corect. Taninii bogați fac din acest Cabernet un partener perfect pentru carnea la grill și sosurile piperate. Cele 20 de luni petrecute la baric îi rotunjesc aroma într-o ciocolată neagră. Roșul regal este culoarea capișonului de ceară cu sigiliul cramei. Anul recoltei este 2018 iar gradul alcoolic este 14.2%. Recomandare decantare: minim 1h.  
  • Stoc epuizat
    Vinul de Ciumbrud este apreciat pentru noblețea, personalitatea aparte și savoarea ușor de recunoscut. Cupajarea sublimă dintre o Fetească Neagră și un Pinot Noir, aduce cu sine aroma trandafirilor specifici domeniului Ciumbrud, un loc cu istorie și tradiție, o desfătare aparte a simțurilor pentru orice iubitor de vin. Un vin cu un buchet neasemuit, care cucereste iubitorii de vin prin parfumul floral si aroma vie a trandafirilor de pe meleagurile roditoare ale Ciumbrudului.
  • Stoc epuizat
    Unul dintre soiurile de excepție este și Feteasca Neagra, ale cărui note fructate de coacăze negre, mure, stafide, tutun și piper negru se îmbină într-un gust unicat, ce surprinde orice iubitor de vin. Culoarea sa este de un rosu-rubiniu placut. Nuantele de fructe de padure si de cirese amare dau o catifelare speciala acestui sortiment, care ne poate trimite cu gandul la casmir.
  • Stoc epuizat

    Feteasca Alba Privilegium sec este un vin elegant, cu o aromă florală distinctă și se recomandă a fi servit rece alături de preparate din pește, crustacee sau specialități din fructe de mare. Vinul este catifelat, suav, tandru, cu aromă ce o amintește pe cea a fânului de curând cosit.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top