fbpx
Acasa/Magazin vinuri/Vinuri românești/Crama Aramic ROSU DE SILAGI 2017

Crama Aramic ROSU DE SILAGI 2017

45,00 lei TVA inclus

48 în stoc

Aramic ROSU DE SILAGI 2017

Cupaj rosu sec, care are la baza 3 soiuri de struguri Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră și Merlot, cu o culoare rubinie intensa. Buchetul declanşează o explozie delicioasă de fructe de pădure, printre ele regăsindu-se mure, cireșe amare și vișine bine coapte. Gust catifelat, cu note de dulceață de afine și de vișine cărnoase, totul fiind învăluit discret în accente condimentate de piper alb și cuișoare. Aramic Roșu de Silagi eeste partenerul perfect al preparatelor din carne roșie și al brânzeturilor maturate.

  • Alcool: 14.4%
  • An: 2017
  • Culoare: roșu
  • Producător: Crama Aramic
  • Regiune/DOC: Banat Silagiu
  • Soi: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot
  • Țară: România
  • Temperatura de servire: 16-18 ° C
  • Tip: Sec
  • Volum: 750 ml

48 în stoc

Descriere

Aramic ROSU DE SILAGI 2017

Originar din zona Banatului, din podgoriile cramei Aramic care își cultivă soiurile de struguri pe dealurile satului Silagiu, Roșu de Silagi este un vin roșu sec, descris ca fanion al experienței Aramic. Roșu de Silagi reflectă ideal strugurii și vinurile din zona Banatului, fiind rezultatul excepțional obținut din trei soiuri roșii: Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră și Merlot, trio care oferă vinului o culoare intensă de rubiniu, cu reflexe violacee fabuloase. Notele din buchet nu se lasă mai prejos, dezvăluind cu o eleganţă specifică vinurilor roşii fructe de pădure, vișine coapte, dar și mure, pentru ca mai apoi, aromele catifelate din gust să ne poarte printre adieri fine de dulcețuri și să ne trezească la viață cu accente condimentate. Aramic Roșu de Silagi este servit ideal la o temperatură de 16-18 grade, fiind partenerul perfect al preparatelor din carne roșie și al brânzeturilor maturate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Crama Aramic ROSU DE SILAGI 2017”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *