• Vitis Metamorfosis Cantus Primus Cabernet Sauvigon MAGNUM 2009 Culoare roșie intensitate medie, ce nu-i trădează încă vârsta. Nasul său debutează cu un atac plăcut, în care regăsim note delicate de cireșe amare, fructe de pădure, coacăze și cireșe sălbatice, dezvăluind un buchet frumos evoluat. Gustul său lasă pe papile arome rafinate de fructe de pădure, ciocolată neagră, esență de lemn dulce și vanilie.
  • Vitis Metamorfosis Negru de Dragasani 2016 Rosu-violet, vinul prezinta note olfactive de smochine, ciocolata si ceva tente vanilate. Gustul este proaspat si aromat, cu tanini bogati si un final persistent. Serviti acest vin la 17-18 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, de la branzeturi, paste si risotto pana la roastbeef sau orice preparat din carne.
  • Vitis Metamorfosis Negru de Dragasani 2017 Negru de Dragasani 2017 este un vin rosu sec, din podgoria Dealu Mare. Rosu-violet, vinul prezinta note olfactive de smochine, ciocolata si ceva tente vanilate. Gustul este proaspat si aromat, cu tanini bogati si un final persistent. Serviti acest vin  in diverse combinatii culinare, de la branzeturi, paste si risotto pana la roastbeef sau orice preparat din carne.
  • Vitis Metamorfosis Via Marchizului  PINOT NOIR 2016 Cele 1,25 hectare cultivate ecologic pe Plaiul Viticol Fințeşti cu Pinot Noir au fost separate de restul viei pentru a permite echipei să acorde o atenție sporită acestor soiuri excepționale, lucru care a contribuit la obținerea unor vinuri de o calitate deosebită. In 2016 au fost produse doar 1860 de sticle.  E un vin roşu strălucitor ce etalează aromele clasice de fructe roşii, în special vişine, ale soiului. La acestea se adaugă caracterul afumat şi condimentat al butoiului de stejar în care a fost maturat timp de 10 luni. Sec, echilibrat, cu tanini discreți şi un post-gust persistent şi elegant. Recomandari culinare ideale: tocanita de vitel cu ciuperci, friptura de curcan la cuptor, piept de rata cu portocale, tarta cu mere.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top