• Primordial Fetească Neagră este un vin roșu purpuriu închis cu arome intense de fructe roșii de sezon, vișine, cireșe și caracter lemnos în bună armonie cu savoarea. Structură bună și taninuri ferme cu final ușor condimentat. Este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie, declarat de Robert Parker cel mai bun vinificator din lume in 2010. Frumusetea sta in cum a ascuns cele 15 grade alcoolice. Pare ca si cum ar fi 13.
    Poate fi asociat cu paste cu ragu de vită, coaste de miel în sos de vin, colțunași de porc, pizza cu ciuperci și brânză Praid maturată în Fetească Neagră.
  • Chardonnay Primordial – vin organic cu o expresie pur dobrogeană, cu o culoare galben intens strălucitor,  mineral, cu arome fructate si exotic. Complex si bine structurat, completat de un caracter lemnos fin. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie. 30% din acest Chardonnay a fost maturat in butoaie noi de stejar romanesc de 500L, ulterior avand loc invechirea in sticla timp de minim 2 luni. De culoare galben auriu cu reflexii verzui, prezinta olfactiv arome de vanilie si creme brulee, iar gustul usor mineral se impleteste armonios cu tuse fine de lemn.
    Poate fi asociat cu creveti la gratar cu sos de caise, homar, risotto si branzeturi precum Ricotta sau Brillat-Savarin.
  • Primul vin din soiul Syrah certificat BIODINAMIC, produs în Romania. Acest vin a fost produs fără utilizarea de pesticide, fungicide, antibiotice, îngrășăminte chimice. VIN BIODINAMIC - un vin viu prin excelență. Strugurii din care e obținut sunt neatinși de progresul tehnologiei, ci doar de frământările naturii. Maturat 6 luni în cisterne de beton, apoi 12 luni în butoaie de stejar iar după îmbuteliere cel puţin 6 luni în sticlă. Vin nefiltrat. Poate conţine depuneri. Domeniul Bogdan Patrar Syrah 2017 exprimă cât se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Născut din solul cel mai bogat în humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentală, se arată de un roșu grena, iar caracterul său vegetal, care ne trimite cu gândul către cafea verde, este în armonie cu taninurile catifelate. “Dacă vedem o pădure, ne întrebăm cine a udat-o, cine a fertilizat-o? Nimeni! Totul a făcut natura, fără ajutorul nimănui. La fel se întâmplă și cu vița de vie. Viile noastre se hrănesc doar cu ceea ce pământul și cerul oferă, cu ploile care le udă, iar gerul și căldura le sculptează. Viței de vie nu îi lipsește nimic și, veți vedea, nici vinului! Când îl veți bea, veți întelege, cu siguranță, ce înseamnă agricultura biodinamică.”
    Leonello Anello
  • Stoc epuizat
    Primul vin din soiul Merlot certificat BIODINAMIC, produs în Romania. Acest vin a fost produs fără utilizarea de pesticide, fungicide, antibiotice, îngrășăminte chimice. VIN BIODINAMIC - un vin viu prin excelență. Strugurii din care e obținut sunt neatinși de progresul tehnologiei, ci doar de frământările naturii. Maturat 6 luni în cisterne de beton, apoi 12 luni în butoaie de stejar iar după îmbuteliere cel puţin 6 luni în sticlă. Vin nefiltrat. Poate conţine depuneri. Domeniul Bogdan Patrar Merlot 2017 exprimă cât se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Născut din solul cel mai bogat în humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentală, se arată de un roșu rubiniu intens. Este de o fructuozitate generoasă care ne amintește de țară și pădure, foarte bine structurat, cu taninuri ferme și un caracter puternic. “Dacă vedem o pădure, ne întrebăm cine a udat-o, cine a fertilizat-o? Nimeni! Totul a făcut natura, fără ajutorul nimănui. La fel se întâmplă și cu vița de vie. Viile noastre se hrănesc doar cu ceea ce pământul și cerul oferă, cu ploile care le udă, iar gerul și căldura le sculptează. Viței de vie nu îi lipsește nimic și, veți vedea, nici vinului! Când îl veți bea, veți întelege, cu siguranță, ce înseamnă agricultura biodinamică.”
    Leonello Anello
  • Primul vin din soiul Fetească Neagră certificat BIODINAMIC, produs în Romania. Acest vin a fost produs fără utilizarea de pesticide, fungicide, antibiotice, îngrășăminte chimice. VIN BIODINAMIC - un vin viu prin excelență. Strugurii din care e obținut sunt neatinși de progresul tehnologiei, ci doar de frământările naturii. Maturat 6 luni în cisterne de beton, apoi 12 luni în butoaie de stejar iar după îmbuteliere cel puţin 6 luni în sticlă. Vin nefiltrat. Poate conţine depuneri. Domeniul Bogdan Patrar Feteasca Neagra 2017  exprimă cât se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Născută din solul cel mai bogat în humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentală, se arată de un roșu vișiniu blând, iar caracterul lui ne trimite de la fructat la pământiu, cu o structură delicată și taninuri moi. “Dacă vedem o pădure, ne întrebăm cine a udat-o, cine a fertilizat-o? Nimeni! Totul a făcut natura, fără ajutorul nimănui. La fel se întâmplă și cu vița de vie. Viile noastre se hrănesc doar cu ceea ce pământul și cerul oferă, cu ploile care le udă, iar gerul și căldura le sculptează. Viței de vie nu îi lipsește nimic și, veți vedea, nici vinului! Când îl veți bea, veți întelege, cu siguranță, ce înseamnă agricultura biodinamică.”
    Leonello Anello
  • Cuvee Experience Roşu 2017 este un vin elegant, obţinut din soiurile Feteasca Neagra, Merlot si Syrah, în care se regăsesc elemente din fiecare soi, fructoziatea, condimentele și caracterul lemnos. De culoare rosu visiniu, olfactiv se prezinta elegant, usor condimentat cu tuse de piper verde si lemn dulce, iar gustativ incanta prin taninuri catifelate si arome puternic fructate cu note de cacao. Parțial baricat, are corp mediu și taninuri blânde, tipice zonei Dobrogea. Aproximativ 15% din acest vin a fost maturat în butoaie din stejar francez de 500L timp de 12 luni. După îmbuteliere, acesta a fost invechit minim 2 luni la sticlă. Cuvee Experience reprezintă o interpretare unică a cupajării, diferită de la an la an. Fiecare vin oferă note clasice, complexitate și armonie între soiuri. Poate fi asociat cu miel la cuptor, piept de rață, coaste de porc și brânzeturi maturate.
  • Un rose delicat, de culoare roz pal, este proaspăt, cu aciditate bună și ne bucură papilele prin fructuozitatea sa care ne trimite cu gândul la fragi și zmeură. Domeniul Bogdan Cuvee Experience Rose are la bază soiurile Merlot  şi Pinot Noir.

    Cuvee Experience reprezintă o interpretare unică a cupajării, diferită de la an la an. Fiecare vin oferă note clasice, complexitate și armonie între soiuri.

    Poate fi asociat cu paella cu fructe de mare, salată de spanac cu ton, creveți în sos de vin și brânzeturi ușoare de capră.
  • Cuvee Experience alb este un vin prietenos, care prezintă mai întâi aroma specifică de Muscat, urmată de fructuozitatea dată de Sauvignon și Chardonnay. Complex și ușor migdalat pe final. Cuvee Experience reprezintă o interpretare unică a cupajării, diferită de la an la an. Fiecare vin oferă note clasice, complexitate și armonie între soiuri. Poate fi asociat cu musaca dobrogeană, curcan la cuptor cu rozmarin si vin alb, Brânză de capră semimaturată.
  • Stoc epuizat
    Domeniile Panciu Grand Riserva reprezintă vinurile obţinute în anii cu cele mai bune recolte, odată în 4-5 ani. Grand Riserva Fetească Neagră etalează un caracter sofisticat, un profil aromatic intens şi un echilibru excelent, calităţi demne de un vin cu pretenţii, creat doar în cei mai buni ani de recoltă. Maturat 12 luni în baricuri de stejar şi o perioadă îndelungată de maturare în sticlă, de aceea are nevoie de  decantare cu aerare de 20-30 de minute înainte de servire. Un vin roşu rubiniu intens, cu arome de fructe de pădure, prune, vişine dulci şi subtile note de cuişoare. Un buchet complex şi jucăuş, cu un final de gust armonios, cu note de mure, zmeură şi nuanţe vanilate derivate din maturarea în baric. Lemnul este bine integrat în buchet şi încununează cu succes întreaga experiență a degustării. Savuraţi vinul la 16-18 °C împreună cu brânzeturi tari, costiţă de miel sau T-bone.
  • Domeniile Panciu Cuvee Prestige

    90,00 lei TVA inclus
    Spumant clasic produs prin cupajarea vinurilor din 3 soiuri Pinot Noir (40%), Fetească Regală (40%) şi Chardonnay (20%), cu maturare la sticlă minim 32 luni. Culoarea galben pai este înnobilată de efervescenţa perfectă şi de aromele de cozonac care evoluează treptat în arome de fructe uscate şi miere de albine. Gustul complex de smochine, caise uscate, nuci prăjite şi uşoare note de citrice e prelungit de un postgust persistent şi plăcut care ne readuce aminte de produsele de patiserie fină franţuzească. Prin asocierea spumantului Cuvée Prestige Domeniile Panciu cu  specialităţi din crab, somon afumat, caviar de sturioni, crevete de apă dulce şi foie gras  putem descoperi noi experienţe gastronomice superbe. Perfect doar pentru cele mai speciale evenimente alături de cei dragi.
  • Fermentarea la sticlă şi maturarea tip de minim 30 luni pe drojdie ne aduc în pahare o culoare galben pai verzuie cu arome de flori albe de câmp, coajă de pâine proaspătă, citrice şi discrete note minerale. În gustul complex, proaspăt şi echilibrat regăsim un mix de nuanţe de mere verzi, pere asiatice, pomelo şi nuci prăjite. Postgust catifelat cu note untoase de mascarpone pe fundal. Spumantul Domeniile Panciu Blanc de Blancs vine ca o asociere perfectă pentru cele mai sofisticate farfurii din categoria fine dining care au la bază produsele de mare ca stridiile, caviarul auriu de cegă, caşcavaluri cremoase Brie şi Brillat Savarin. Completare ideală pentru specialităţi rafinate ca homarul sau sushi nigiri cu ton.
  • Domeniile Panciu Blanc de Noirs

    90,00 lei TVA inclus
    Spumant clasic produs din struguri roşii Pinot Noir, vinificaţi în alb, cu maturare la sticlă minim 32 luni. Culoare galben-pai deschis, cu un perlaj fin şi persistent. Olfactiv predomină  arome de citrice şi smochine, completate de note fine de brioşe şi cacao. Gustul expresiv,cu o aciditate bine integrată alături de notele distincte de croissant şi smochine. Post-gust plăcut şi persistent. Se asociază perfect cu carpaccio de somon fume, piept de raţă afumat la rece, foie gras cu sos de fructe, caşcavaluri cremoase.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top