fbpx

Corcova RESERVE PINOT NOIR 2012

70,00 lei TVA inclus

În stoc

Corcova RESERVE PINOT NOIR 2012

Corcova Reserve Pinot Noir 2012 ne aduce in pahar o culoare  rubinie cu note de foita de ceapa. Buchet impresionant cu note fructate delicioase, la care se alătură condimente energizante. Gustul completează buchetul olfactiv cu tonuri intense de tanin, alături de care regăsim tușe de lemn cu accente de vanilie. Se poate asocia cu bucate tradiționale, carne roșie în vin sau la cuptor cu mirodenii și vegetale, drob de miel cu ceapă verde, sarmale și chiar și cu mezeluri fine și brânzeturi afumate. Este recomandat ca Corcova Reserve Pinot Noir să fie lăsat la aerat timp de 30 de minute înainte de a fi consumat, pentru a-și elibera complexitatea de tușe și arome.

  • Alcool: 13.7%
  • An: 2012
  • Culoare: roșu
  • Producător: Corcova
  • Regiune/DOC: Mehedinți - Corcova
  • Soi: Pinot Noir
  • Țară: România
  • Temperatura de servire: 16-18 ° C
  • Tip: Sec
  • Volum: 750 ml

În stoc

Descriere

Corcova RESERVE PINOT NOIR 2012

Cramele Corcova aduc în atenția iubitorilor de vin roșu Corcova Reserve Pinot Noir, expresie născută din struguri culeși din podgorii întinse pe dealurile Mehedinților. Aici, soiul de struguri Pinot Noir, din care este integral realizat vinul, beneficiază de soluri brune luvice și expoziție sudică la soare, completând astfel condițiile propice pentru licori de excepție. După culegerea strugurilor, Corcova Reserve Pinot Noir trece printr-un proces de fermentație la temperatură controlată, ca apoi licoarea să fie maturată timp de 12 luni în butoaie de stejar autohton și stejar franțuzesc. Rezultatul este un vin cu o culoare rubinie cu note de foita de ceapa, care se deschide cu un buchet de fructe și condimente. Aroma completează caracterul licorii prin tonurile complexe de tanin, lângă care descoperim accente lemnoase și ușor vanilate. Este recomandat ca Corcova Reserve Pinot Noir să fie lăsat la aerat timp de 30 de minute înainte de a fi consumat, pentru a-și elibera complexitatea de tușe și arome. Se poate asocia cu bucate tradiționale, carne roșie în vin sau la cuptor cu mirodenii și vegetale, drob de miel cu ceapă verde, sarmale și chiar și cu mezeluri fine și brânzeturi afumate.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top