Calendar evenimente pentru membrii Wine Club

Vă invităm și vă așteptăm cu drag la evenimentele noastre să descoperim împreună magia vinurilor din impresionanta noastră colecție!

Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Brânzeturile şi vinurile sunt printre puţinele produse alimentare care “POT VORBI“. Ele pot transmite prin limbajul gustului şi aromelor povestea locului din care provin. Personalitatea lor poate fi descoperită exact cum descoperim personalitatea unui om pe care îl întâlnim pentru prima dată, adică cu atenţie şi multă răbdare. Astfel asocierea brânzeturilor cu vinurile este un proces destul de complex care se bazează pe un set de reguli bine definite.

Te invităm Vineri 26 iunie, ora 19:00, la Vinoteca Hugo să descoperim împreună secretele asocierii vinurilor cu brânzeturi. O să degustăm 6 vinuri produse in România alături de 6 tipuri de brânză, prezentate mai jos:

  • Spumant clasic Brut Clarus Balla Geza 2016 în asociere cu brânză BRIE;
  • Vin alb sec Sauvignon Blanc Private Selection Liliac 2016 asociat cu brânză de capră semi-maturată, produsă în România de La Colline;
  • Vin rose sec BIO Cuvee Experience Domeniile Bogdan 2018 asociat cu brânză Gruyere maturată;
  • Vin roşu sec Fetească Neagră Corcova 2016 asociat cu brânza Praid maturată şi alintată cu vin roşu;
  • Vin roşu sec Ovas Petro Vaselo 2011 asociat cu Parmigiano Reggiano;
  • Vin dulce de Pinot Gris Cardinal Domeniile Ciumbrud 2009 asociat cu Gorgonzola.

Preţ eveniment: 85 RON/persoană (include degustare vin, platou individual cu brânzeturi, apă, miez de nuca BIO Transilvania Nuts, crutoane).

Rezervările se pot face la nr. 0726 376 737 sau online .

Share This Story, Choose Your Platform!

Comenteaza

Vrei sa fi membru?

Citeste aici regulamentul clubului.
Daca esti de acord cu acesta, poti trimitere cereera de inscriere completand urmatorul formular: