fbpx
 • Cuvee Experience Roşu 2017 este un vin elegant, obţinut din soiurile Feteasca Neagra, Merlot si Syrah, în care se regăsesc elemente din fiecare soi, fructoziatea, condimentele și caracterul lemnos. De culoare rosu visiniu, olfactiv se prezinta elegant, usor condimentat cu tuse de piper verde si lemn dulce, iar gustativ incanta prin taninuri catifelate si arome puternic fructate cu note de cacao. Parțial baricat, are corp mediu și taninuri blânde, tipice zonei Dobrogea. Aproximativ 15% din acest vin a fost maturat în butoaie din stejar francez de 500L timp de 12 luni. După îmbuteliere, acesta a fost invechit minim 2 luni la sticlă. Cuvee Experience reprezintă o interpretare unică a cupajării, diferită de la an la an. Fiecare vin oferă note clasice, complexitate și armonie între soiuri. Poate fi asociat cu miel la cuptor, piept de rață, coaste de porc și brânzeturi maturate.
 • Un rose delicat, de culoare roz pal, este proaspăt, cu aciditate bună și ne bucură papilele prin fructuozitatea sa care ne trimite cu gândul la fragi și zmeură. Domeniul Bogdan Cuvee Experience Rose are la bază soiurile Merlot  şi Pinot Noir.

  Cuvee Experience reprezintă o interpretare unică a cupajării, diferită de la an la an. Fiecare vin oferă note clasice, complexitate și armonie între soiuri.

  Poate fi asociat cu paella cu fructe de mare, salată de spanac cu ton, creveți în sos de vin și brânzeturi ușoare de capră.
 • O culoare roz pal, strălucitor. Nas proaspăt de grapefruit, portocale și mere roșii cu tente de bujor și dulceață de trandafiri. Gust revigorant în care descoperim fructe exotice, pomelo, cireșe coapte cu final bun. Vin Organic produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie.
  Poate fi asociat cu tartar de somon, paella cu fructe de mare și brânzeturi cremoase.
 • Stoc epuizat
  Primul vin din soiul Merlot certificat BIODINAMIC, produs în Romania. Acest vin a fost produs fără utilizarea de pesticide, fungicide, antibiotice, îngrășăminte chimice. VIN BIODINAMIC - un vin viu prin excelență. Strugurii din care e obținut sunt neatinși de progresul tehnologiei, ci doar de frământările naturii. Maturat 6 luni în cisterne de beton, apoi 12 luni în butoaie de stejar iar după îmbuteliere cel puţin 6 luni în sticlă. Vin nefiltrat. Poate conţine depuneri. Domeniul Bogdan Patrar Merlot 2017 exprimă cât se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Născut din solul cel mai bogat în humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentală, se arată de un roșu rubiniu intens. Este de o fructuozitate generoasă care ne amintește de țară și pădure, foarte bine structurat, cu taninuri ferme și un caracter puternic. “Dacă vedem o pădure, ne întrebăm cine a udat-o, cine a fertilizat-o? Nimeni! Totul a făcut natura, fără ajutorul nimănui. La fel se întâmplă și cu vița de vie. Viile noastre se hrănesc doar cu ceea ce pământul și cerul oferă, cu ploile care le udă, iar gerul și căldura le sculptează. Viței de vie nu îi lipsește nimic și, veți vedea, nici vinului! Când îl veți bea, veți întelege, cu siguranță, ce înseamnă agricultura biodinamică.”
  Leonello Anello
 • Primul vin din soiul Fetească Neagră certificat BIODINAMIC, produs în Romania. Acest vin a fost produs fără utilizarea de pesticide, fungicide, antibiotice, îngrășăminte chimice. VIN BIODINAMIC - un vin viu prin excelență. Strugurii din care e obținut sunt neatinși de progresul tehnologiei, ci doar de frământările naturii. Maturat 6 luni în cisterne de beton, apoi 12 luni în butoaie de stejar iar după îmbuteliere cel puţin 6 luni în sticlă. Vin nefiltrat. Poate conţine depuneri. Domeniul Bogdan Patrar Feteasca Neagra 2017  exprimă cât se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Născută din solul cel mai bogat în humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentală, se arată de un roșu vișiniu blând, iar caracterul lui ne trimite de la fructat la pământiu, cu o structură delicată și taninuri moi. “Dacă vedem o pădure, ne întrebăm cine a udat-o, cine a fertilizat-o? Nimeni! Totul a făcut natura, fără ajutorul nimănui. La fel se întâmplă și cu vița de vie. Viile noastre se hrănesc doar cu ceea ce pământul și cerul oferă, cu ploile care le udă, iar gerul și căldura le sculptează. Viței de vie nu îi lipsește nimic și, veți vedea, nici vinului! Când îl veți bea, veți întelege, cu siguranță, ce înseamnă agricultura biodinamică.”
  Leonello Anello
 • Cuvee Experience alb este un vin prietenos, care prezintă mai întâi aroma specifică de Muscat, urmată de fructuozitatea dată de Sauvignon și Chardonnay. Complex și ușor migdalat pe final. Cuvee Experience reprezintă o interpretare unică a cupajării, diferită de la an la an. Fiecare vin oferă note clasice, complexitate și armonie între soiuri. Poate fi asociat cu musaca dobrogeană, curcan la cuptor cu rozmarin si vin alb, Brânză de capră semimaturată.
 • Chardonnay Primordial – vin organic cu o expresie pur dobrogeană, cu o culoare galben intens strălucitor,  mineral, cu arome fructate si exotic. Complex si bine structurat, completat de un caracter lemnos fin. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie. 30% din acest Chardonnay a fost maturat in butoaie noi de stejar romanesc de 500L, ulterior avand loc invechirea in sticla timp de minim 2 luni. De culoare galben auriu cu reflexii verzui, prezinta olfactiv arome de vanilie si creme brulee, iar gustul usor mineral se impleteste armonios cu tuse fine de lemn.
  Poate fi asociat cu creveti la gratar cu sos de caise, homar, risotto si branzeturi precum Ricotta sau Brillat-Savarin.
 • Primul vin din soiul Syrah certificat BIODINAMIC, produs în Romania. Acest vin a fost produs fără utilizarea de pesticide, fungicide, antibiotice, îngrășăminte chimice. VIN BIODINAMIC - un vin viu prin excelență. Strugurii din care e obținut sunt neatinși de progresul tehnologiei, ci doar de frământările naturii. Maturat 6 luni în cisterne de beton, apoi 12 luni în butoaie de stejar iar după îmbuteliere cel puţin 6 luni în sticlă. Vin nefiltrat. Poate conţine depuneri. Domeniul Bogdan Patrar Syrah 2017 exprimă cât se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Născut din solul cel mai bogat în humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentală, se arată de un roșu grena, iar caracterul său vegetal, care ne trimite cu gândul către cafea verde, este în armonie cu taninurile catifelate. “Dacă vedem o pădure, ne întrebăm cine a udat-o, cine a fertilizat-o? Nimeni! Totul a făcut natura, fără ajutorul nimănui. La fel se întâmplă și cu vița de vie. Viile noastre se hrănesc doar cu ceea ce pământul și cerul oferă, cu ploile care le udă, iar gerul și căldura le sculptează. Viței de vie nu îi lipsește nimic și, veți vedea, nici vinului! Când îl veți bea, veți întelege, cu siguranță, ce înseamnă agricultura biodinamică.”
  Leonello Anello

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top