fbpx
 • Strugurii provin dintr-o parcelă mică cu sol preponderent lutos, pentru care îngrijirea solurilor are la baza un sistem caracteristic unei viticulturi organice. Primavara arat si toamna cultivari de diferite plante erbacee pentru imbogatirea solului cu materiale organice. Lucrarile de intretinere a vitei de vie se fac manual si tratamentele fitosanitare respecta indicatiile viticulturii organice. In timpul verii incarcatura de fructe este redusa pentru a intensifica calitatea strugurilor. Pentru producerea acestui vin se recolteaza cei mai calitativi ciorchini de pe fiecare planta. Produs din struguri parţial deshidrataţi. Fermentatia alcoolica si fermentatia malolactica de la 6 la 8 luni in butoaie din lemn de stejar cu capacitatea de 550 litri, fara controlul temperaturii.

  Un vin rotund, cald, de mare structură și persistenţă îndelungată de culoare roșu granat cu note predominant fructate. Aromele de afine sunt completate de note balsamice, ierburi aromatice și condimente. Asocierea perfectă cu carne roșie și de vânat.

 • Stoc epuizat

  Petro Vaselo OVAS 2011

  148,00 lei TVA inclus
  Ovas este un cupaj de Merlot si Cabernet Sauvignon, vinul impresioneaza prin forta de care da dovada inca de la primul contact. Aciditatea ridicata si taninurile bine structurate ii recomanda o evolutie foarte buna la sticla. O nota vegetala, de ardei rosu, influenteaza partea aromatica, invelind frumos tonurile de coacaze negre, frunza uscata, cafea si trufe. Un vin dens, extractiv, cu senzatii dulci in atac si final astringent.
 • LacertA CABERNET SAUVIGNON 2012

  75,00 lei TVA inclus
  LacertA CABERNET SAUVIGNON 2012
  Vin cu o culoare rosie rubinie, cu aroma eleganta de fructe de padure bine coapte, cirese negre, visine si piper verde. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante de vanilie, ciocolata si cafea. Temperatura optima de consum: 16 - 18°C. Poate fi asociat cu carne rosie, in special vanat, branzeturi puternic aromate si ciocolata.
 • Crama Ferdi Cuvee Ferdi - Editie Unica 2018
  Crama Ferdi a marcat in decembrie 2020, 10 ani de la producerea primului vin. Cu aceasta ocazie au lansat o noua capodopera - Cuvee Ferdi 2018. Un vin produs in Editie UNICA. Un tribut pentru iubitorii de vin care au fost alaturi de ei in tot acest timp. 570 de sticle, in care oenologul Fernando Mihailescu a adunat toate cunostintele si experientele oenologice din cei 10 ani. Cele mai bune vinuri din recolta 2018 au fost maturate 18 luni in butoaie de stejar, pentru a fi asamblate impreuna in acest cupaj unic. Un cupaj secret din 4 soiuri, pe care Ferdi, ne lasa sa il descoperim. Fiecare eticheta este semnată, manual, de către făuritorul acestui vin aparte.
  NOTA: Cutia de lemn NU ESTE INCLUSA. Se va expedia la solicitare in limita stocului disponibil .
   
 • Balla Geza CUVEE ARADINUM 2011

  229,00 lei TVA inclus
  Balla Geza CUVEE ARADINUM 2011 Vinul este obtinut prin cupajarea soiurilor Cabernet Franc (40%), Cabernet Sauvignon (35%) si Cadarca (25%). Cupajul poartă numele orașului Arad din anii 1700. Este un vin unic in peisajul romanesc este rezultatul interactiunii dintre pamant si cer ce poate fi creat doar in ani speciali cum a fost anul 2011. Balla Geza CUVEE ARADINUM 2011 este un cupaj obtinut din selectia riguroasa a celor mai "frumoase" butoaie în care eleganta si fructuozitatea Cabernet Francului si structura caracteristica a Cabernet Sauvignonului se completeaza reciproc, echilibrul perfect fiind obtinut prin condimentarea asamblajului cu Cadarcă. Vin corpolent dar catifelat, ce poartă atât amprenta soiurilor cât și caracterul pronunțat de al terroirului. Se serveste alaturi de preparate din carne de vanat si branzeturi maturate la o temperatura de 16-17 ° C.  
 • Stoc epuizat
  Culoarea roșu granat. Notele predominante sunt fructate, cele mai persistente fiind de dulceaţă de cireșe negre și afine, urmate de note balsamice, de ierburi aromatice și condimente. Un vin rotund, cald, de mare structură și persistenţă îndelungată.
 • Stoc epuizat
  Crama Ferdi Cuvee Unchiu Puiu În acest cupaj sunt alăturate trei soiuri cu note diferite dar care împreună oferă o senzație unică: Merlot, Shiraz și Blaufränkisch ne aduc în prezența unui vin spectaculos de culoarea purpurei cu miros îmbătător de ierburi aromate. Shiraz-ul oferă corp vinului, Merlot-ul este responsabil cu aciditatea ridicată și Blaufränkisch condimentează cu succes blend-ul. Maturat 6 luni în butoaie de stejar românesc.  
 • Un vin catifelat si cald, cu o structură complexa și persistenţă îndelungată, cu note predominant fructate completate de ierburi aromatice, note balsamice, și condimente. Culoare roșu granat. Strugurii provin dintr-o parcelă mică cu sol preponderent lutos, pentru care îngrijirea solurilor are la baza un sistem caracteristic unei viticulturi organice. Primavara arat si toamna cultivari de diferite plante erbacee pentru imbogatirea solului cu materiale organice. Lucrarile de intretinere a vitei de vie se fac manual si tratamentele fitosanitare respecta indicatiile viticulturii organice. In timpul verii incarcatura de fructe este redusa pentru a intensifica calitatea strugurilor. Pentru producerea acestui vin se recolteaza cei mai calitativi ciorchini de pe fiecare planta. Produs din struguri parţial deshidrataţi. Fermentatia alcoolica si fermentatia malolactica de la 6 la 8 luni in butoaie din lemn de stejar cu capacitatea de 550 litri, fara controlul temperaturii.

 • Petro Vaselo OVAS 2018

  100,00 lei TVA inclus
  Condiţiile climatice ale anului 2018 au permis obţinerea unei maturităţi fenolice înalte, graţie absenţei presiunii fitosanitare, care au permis recoltarea strugurilor la momentul potrivit. Deshidratarea ușoară a conferit rotunjime. Intens, corpolent, luxuriant si opulent. Interpretarea teritoriala a unui cupaj clasic de Bordeaux ce exprima potentialul nostru prin posibilitatea comparatiei. Arome de coacaze negre, afine si visine, condimente si o structura solida bazata pe tanini usor neimblanziti. Petro Vaselo – “The Soul of our Soil”. Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odata ajunsi in pivnita, trec prin doua selectii manuale pentru a indeparta orice manunchi considerat impropriu. De-a lungul procesului de productie vinul este tratat in absenta oricarui contact cu oxigenul; acest lucru permite sa se ajunga la sfarsitul fermentatiei fara a adauga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile sunt supuse unei perioade de rafinare dupa procesul de fermentatie. Rafinamentul este manipulat atat in recipiente mici (butoaie de 225 L) cat si in vase de lemn de mare capacitate (pana la 7500 de litri).
 • Primordial Fetească Neagră este un vin roșu purpuriu închis cu arome intense de fructe roșii de sezon, vișine, cireșe și caracter lemnos în bună armonie cu savoarea. Structură bună și taninuri ferme cu final ușor condimentat. Este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie, declarat de Robert Parker cel mai bun vinificator din lume in 2010. Frumusetea sta in cum a ascuns cele 15 grade alcoolice. Pare ca si cum ar fi 13.
  Poate fi asociat cu paste cu ragu de vită, coaste de miel în sos de vin, colțunași de porc, pizza cu ciuperci și brânză Praid maturată în Fetească Neagră.
 • Stoc epuizat

  Crama Ferdi Lady Black 2018

  135,00 lei TVA inclus
  Feteasca Neagra cu note olfactive de cacao si condimente care te invaluie in aromele de fructe rosii, ofera o senzație gustativa inedita si surpinde placut prin astringenta incitanta, pe un fond de taninuri de fruct copt si lemn, cu un potențial de invechire de 5 pana la 7 ani. Albastrul regal este culoarea capisonului de ceara cu sigiliul cramei.  
 • Stoc epuizat
  Dezvăluie ușoare note de fructe roșii, cu un ușor iz de vanilie, cu o textură moale și densă, perfect echilibrată cu aciditatea și notele tanice. Învechire pe termen scurt la butoi.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top