Un vin rotund, cald, de mare structură și persistenţă îndelungată de culoare roșu granat cu note predominant fructate. Aromele de afine sunt completate de note balsamice, ierburi aromatice și condimente. Asocierea perfectă cu carne roșie și de vânat.
-
Un vin special rosu sec din soiul Burgund Mare, ce provine din colectia Statiunii de Cerectare de la Minis - Arad. Este una din cea mai variata colectie de vinuri vechi, in care se pot gasi vinuri produse incepand cu anii 30' pana in perioada actuala. Patina timpului si-a pus amprenta pe toate sticlele cu vin din vinoteca stiintifica incepand cu anul 1926 . Cateva sute din cele peste 80.000 de sticle au scapat si de furia razboiului . Astfel ne putem bucura de ele si in prezent. NOTA: Cutia de lemn nu este inclusa in pret. CUTIA POATE FI COMANDATA AICI (CLICK)
-
Sale!Un vin special rosu sec din soiul Burgund Mare, ce provine din colectia Statiunii de Cerectare de la Minis - Arad. Este una din cea mai variata colectie de vinuri vechi, in care se pot gasi vinuri produse incepand cu anii 30' pana in perioada actuala. Patina timpului si-a pus amprenta pe toate sticlele cu vin din vinoteca stiintifica incepand cu anul 1926 . Cateva sute din cele peste 80.000 de sticle au scapat si de furia razboiului . Astfel ne putem bucura de ele si in prezent. NOTA: Cutia de lemn nu este inclusa in pret. CUTIA POATE FI COMANDATA AICI (CLICK)
-
Stoc epuizatStrugurii provin dintr-o parcelă mică cu sol preponderent lutos, pentru care îngrijirea solurilor are la baza un sistem caracteristic unei viticulturi organice. Primavara arat si toamna cultivari de diferite plante erbacee pentru imbogatirea solului cu materiale organice. Lucrarile de intretinere a vitei de vie se fac manual si tratamentele fitosanitare respecta indicatiile viticulturii organice. In timpul verii incarcatura de fructe este redusa pentru a intensifica calitatea strugurilor. Pentru producerea acestui vin se recolteaza cei mai calitativi ciorchini de pe fiecare planta. Produs din struguri parţial deshidrataţi. Fermentatia alcoolica si fermentatia malolactica de la 6 la 8 luni in butoaie din lemn de stejar cu capacitatea de 550 litri, fara controlul temperaturii.
-
Stoc epuizat
-
LacertA CABERNET SAUVIGNON 2012Vin cu o culoare rosie rubinie, cu aroma eleganta de fructe de padure bine coapte, cirese negre, visine si piper verde. Maturarea la barrique timp de un an adauga nuante de vanilie, ciocolata si cafea. Temperatura optima de consum: 16 - 18°C. Poate fi asociat cu carne rosie, in special vanat, branzeturi puternic aromate si ciocolata.
-
Stoc epuizatCrama Ferdi Cuvee Ferdi - Editie Unica 2018Crama Ferdi a marcat in decembrie 2020, 10 ani de la producerea primului vin. Cu aceasta ocazie au lansat o noua capodopera - Cuvee Ferdi 2018. Un vin produs in Editie UNICA. Un tribut pentru iubitorii de vin care au fost alaturi de ei in tot acest timp. 570 de sticle, in care oenologul Fernando Mihailescu a adunat toate cunostintele si experientele oenologice din cei 10 ani. Cele mai bune vinuri din recolta 2018 au fost maturate 18 luni in butoaie de stejar, pentru a fi asamblate impreuna in acest cupaj unic. Un cupaj secret din 4 soiuri, pe care Ferdi, ne lasa sa il descoperim. Fiecare eticheta este semnată, manual, de către făuritorul acestui vin aparte.NOTA: Cutia de lemn NU ESTE INCLUSA. Se va expedia la solicitare in limita stocului disponibil .
-
Sale!Un vin special rosu sec din soiul Burgund Mare, ce provine din colectia Statiunii de Cerectare de la Minis - Arad. Este una din cea mai variata colectie de vinuri vechi, in care se pot gasi vinuri produse incepand cu anii 30' pana in perioada actuala. Patina timpului si-a pus amprenta pe toate sticlele cu vin din vinoteca stiintifica incepand cu anul 1926 . Cateva sute din cele peste 80.000 de sticle au scapat si de furia razboiului . Astfel ne putem bucura de ele si in prezent. NOTA: Cutia de lemn nu este inclusa in pret. CUTIA POATE FI COMANDATA AICI (CLICK)
-
Sale!Un vin special rosu sec din soiul Burgund Mare, ce provine din colectia Statiunii de Cerectare de la Minis - Arad. Este una din cea mai variata colectie de vinuri vechi, in care se pot gasi vinuri produse incepand cu anii 30' pana in perioada actuala. Patina timpului si-a pus amprenta pe toate sticlele cu vin din vinoteca stiintifica incepand cu anul 1926 . Cateva sute din cele peste 80.000 de sticle au scapat si de furia razboiului . Astfel ne putem bucura de ele si in prezent. NOTA: Cutia de lemn nu este inclusa in pret. CUTIA POATE FI COMANDATA AICI (CLICK)
-
Stoc epuizatBalla Geza CUVEE ARADINUM 2011Vinul este obtinut prin cupajarea soiurilor Cabernet Franc (40%), Cabernet Sauvignon (35%) si Cadarca (25%). Cupajul poartă numele orașului Arad din anii 1700. Este un vin unic in peisajul romanesc este rezultatul interactiunii dintre pamant si cer ce poate fi creat doar in ani speciali cum a fost anul 2011. Balla Geza CUVEE ARADINUM 2011 este un cupaj obtinut din selectia riguroasa a celor mai "frumoase" butoaie în care eleganta si fructuozitatea Cabernet Francului si structura caracteristica a Cabernet Sauvignonului se completeaza reciproc, echilibrul perfect fiind obtinut prin condimentarea asamblajului cu Cadarcă. Vin corpolent dar catifelat, ce poartă atât amprenta soiurilor cât și caracterul pronunțat de al terroirului. Se serveste alaturi de preparate din carne de vanat si branzeturi maturate la o temperatura de 16-17 ° C.
-
Stoc epuizat
-
Stoc epuizatGitana LUPI MAGNUM 2013 Un vin rosu sec din Republica Moldova, produs din 3 soiuri de struguri: Cabernet Sauvignon, Merlot si Sapervai. Are o culoare rosie rubinie intensa, cu reflexii purpurii. Olfactiv avem un buchet intens, bogat, cu arome de mure si fructe, la care se adauga nuante de ciocolata, boabe de cafea, lemn dulce si marochin. Gustul echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, gust intens si complex si un post-gust rafinat, prelung, de prune si mure. Culinar, sortimentul se potriveşte bine cu preparate pe bază de carne afumată şi carne la grătar, iar vegetarienii îl pot savura alături de legume prăjite. Temperatura ideală de servire este 16-18°C.
-
Stoc epuizatStrugurii provin dintr-o parcelă mică cu sol preponderent lutos, pentru care îngrijirea solurilor are la baza un sistem caracteristic unei viticulturi organice. Primavara arat si toamna cultivari de diferite plante erbacee pentru imbogatirea solului cu materiale organice. Lucrarile de intretinere a vitei de vie se fac manual si tratamentele fitosanitare respecta indicatiile viticulturii organice. In timpul verii incarcatura de fructe este redusa pentru a intensifica calitatea strugurilor. Pentru producerea acestui vin se recolteaza cei mai calitativi ciorchini de pe fiecare planta. Produs din struguri parţial deshidrataţi. Fermentatia alcoolica si fermentatia malolactica de la 6 la 8 luni in butoaie din lemn de stejar cu capacitatea de 550 litri, fara controlul temperaturii.Un vin catifelat si cald, cu o structură complexa și persistenţă îndelungată, cu note predominant fructate completate de ierburi aromatice, note balsamice, și condimente. Culoare roșu granat.