fbpx
 • Un vin vechi deosebit, alb dulce, unic in felul sau, pastrat mai bine de 63 ani in crama din zidurile cetaii Alba Carolina. Produs din soiul rar de origine austrica Neuburger, in anul 1957, regiunea viticola Podisul Transilvaniei, pentru Rezerva de Stat din Alba. Buchet si gust nobil, inegalabil. O legenda vie pe care o poti savura alaturi de cei dragi. NOTA: Cutia de lemn nu este inclusa in pret. CUTIA POATE FI COMANDATA AICI (CLICK)
 • Sale!
  Un vin vechi deosebit, alb dulce, unic in felul sau, pastrat mai bine de 51 ani in crama din zidurile cetaii Alba Carolina. Produs din soiul romanesc Feteasca Alba, in anul 1969, regiunea viticola Podisul Transilvaniei, pentru Rezerva de Stat din Alba. Buchet si gust nobil, inegalabil. O legenda vie pe care o poti savura alaturi de cei dragi. NOTA: Cutia de lemn nu este inclusa in pret. CUTIA POATE FI COMANDATA AICI (CLICK)
 • In colectia Vinoteca HUGO, pe langa vinurile din soiuri autohtone, iubitorii de licori bahice pot gasi si vinuri din soiuri internationale. Traminer 1953 dulce, este unul din ele. Calitatea vinului imbuteliat cu peste 50 ani in urma, au contribuit la evolutia in timp a unui caracter organoleptic deosebit. Traminer este un nume care poate fi folosit pentru a se referi la o serie de soiuri de struguri din Europa antică. Din punct de vedere istoric, a fost folosit pentru a descrie familia germane de variante Traminer, sau ca un sinonim pentru un membru-cheie al acelei familii, Gewurztraminer. Istoria Traminer este lungă și complicată, fiecare dintre regiunile sale tradiționale care oferă nume diferite și istorii locale pentru familia Traminer. NOTA: Cutia de lemn nu este inclusa in pret. CUTIA POATE FI COMANDATA AICI (CLICK)
 • Sale!

  Vin vinoteca Grasa 1959 dulce (B8) fara cutie lemn

  400,00 lei TVA inclus
  Un vin vechi deosebit, alb demidulce, unic in felul sau, pastrat mai bine de 50 ani in crama din zidurile cetaii Alba Carolina. Produs din vestitul soi romanesc Grasa, in anul 1959, regiunea viticola Podisul Transilvaniei, pentru Rezerva de Stat din Alba. Buchet si gust nobil, inegalabil. O legenda vie pe care o poti savura alaturi de cei dragi. NOTA: Cutia de lemn nu este inclusa in pret. CUTIA POATE FI COMANDATA AICI (CLICK)
 • In colectia Vinoteca HUGO, pe langa vinurile din soiuri autohtone, iubitorii de licori bahice pot gasi si vinuri din soiuri internationale intalnite foarte rar. Neuburger 1952  dulce, este unul din ele. Calitatea vinului imbuteliat cu peste 65 ani in urma, au contribuit la evolutia in timp a unui caracter organoleptic deosebit.
  Neuburger - un soi de strugure alb de origine austrica (regiunea Wachau), care apare in anii 1860, in urma incrucisarii soiurilor Sylvaner si Roter Veltliner. In Romania acest soi poate fi intalnit cel mai des in zona Transilvaniei.
  NOTA: Cutia de lemn nu este inclusa in pret. CUTIA POATE FI COMANDATA AICI (CLICK)
 • Corcova DESSERT 2013

  49,00 lei TVA inclus
  Corcova DESSERT 2013 Vin de desert alb, produs din struguri botritizati din soiurile Sauvignon Blanc (85%) si  Chardonnay(15%). Acest vin licoros de culoare galben auriu, oferă un buchet de o mare diversitate: miere de salcâm, gutui, fructe confiate, nuci, turtă dulce, caprifoi. Gustul onctuos și delicat, păstrează o bună vivacitate datorită armoniei dintre zahăr, aciditate și alcool. Post-gustul este lung si de o complexitate aromatica exceptionala. Asociere culinara: superb langa branzeturi cu mucegai, maturate sau mouse-uri și tartine de fructe. Este excepțional cu clatite cu gem de gutui sau cu cozonac cu branza si stafide.  
 • Liliac NECTAR DE TRANSYLVANIA 2017 Vin galben – auriu cu ușoare reflexii verzui, obtinut cu mult efort si deosebita grija, dupa metoda Schilfwein – vin de paie din soiul Muscat Ottonel. Se deschide cu arome intense de gutui, fructe confiate, papaya și miere. Pe cerul gurii aromele de miere, dominante, se împletesc cu cele exotice, o dulceață placută făcându-l irezistibil de delicios. Merge excelent cu Crepes suzette, Panna Cotta din fructe exotice, budincă din pâine & unt, dar si asociat in contrast, cu branzeturi nobile vechi, sarate.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top