Condiţiile climatice ale anului 2017 au permis obţinerea unei maturităţi fenolice înalte, graţie absenţei presiunii fitosanitare, care au permis recoltarea strugurilor la momentul potrivit. Deshidratarea ușoară a conferit rotunjime.
Intens, corpolent, luxuriant si opulent. Interpretarea teritoriala a unui cupaj clasic de Bordeaux ce exprima potentialul nostru prin posibilitatea comparatiei. Arome de coacaze negre, afine si visine, condimente si o structura solida bazata pe tanini usor neimblanziti.
Petro Vaselo – “The Soul of our Soil”. Petro Vaselo este o vie biologic certificata unde strugurii, odata ajunsi in pivnita, trec prin doua selectii manuale pentru a indeparta orice manunchi considerat impropriu. De-a lungul procesului de productie vinul este tratat in absenta oricarui contact cu oxigenul; acest lucru permite sa se ajunga la sfarsitul fermentatiei fara a adauga nici un fel de antioxidant. Toate vinurile sunt supuse unei perioade de rafinare dupa procesul de fermentatie. Rafinamentul este manipulat atat in recipiente mici (butoaie de 225 L) cat si in vase de lemn de mare capacitate (pana la 7500 de litri).
Recenzii
Nu există recenzii până acum.