Balla Geza CUVEE ARADINUM 2011
Vinul este obtinut prin cupajarea soiurilor Cabernet Franc (40%), Cabernet Sauvignon (35%) si Cadarca (25%). Cupajul poartă numele orașului Arad din anii 1700. Este un vin unic in peisajul romanesc este rezultatul interactiunii dintre pamant si cer ce poate fi creat doar in ani speciali cum a fost anul 2011.
Balla Geza CUVEE ARADINUM 2011 este un cupaj obtinut din selectia riguroasa a celor mai „frumoase” butoaie în care eleganta si fructuozitatea Cabernet Francului si structura caracteristica a Cabernet Sauvignonului se completeaza reciproc, echilibrul perfect fiind obtinut prin condimentarea asamblajului cu Cadarcă. Vin corpolent dar catifelat, ce poartă atât amprenta soiurilor cât și caracterul pronunțat de al terroirului.
Se serveste alaturi de preparate din carne de vanat si branzeturi maturate la o temperatura de 16-17 ° C.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.